Noord Nederlandse Handboog Federatie
6 mei 2020
Stap voor stap - wat kan wanneer? Versoepelen van maatregelen kan alleen als het coronavirus onder controle blijft.
1 september:
Voorzieningen campings en vakantieparken Bioscopen (max. 100 personen) Restaurants / cafés (max. 100 personen) Culturele instellingen (max. 100 personen) Georganiseerde samenkomsten (max. 100 personen)
1 juli:
S TA P 4
S TA P 3
S TA P 1 11 mei: Contactberoepen Buiten sporten op 1,5 meter afstand Bibliotheken (Speciaal) basisonderwijs en kinderopvang
Alle sporten (binnen en buiten), incl. wedstrijden en betaald voetbal Sauna’s Sekswerkers en coffeeshops Casino’s Kantines
18+
?
S TA P 5
Evenementen
Basisregels voor iedereen
. Houd 1,5 meter afstand.
Vermijd drukte. Werk zoveel mogelijk thuis.
Was vaak je handen.
Heb je verkoudheids- klachten? Blijf dan thuis. Ben je ook benauwd en/of heb je koorts? Dan moeten alle huis- genoten thuisblijven.
Voor voorwaarden en meer informatie: rijksoverheid.nl/coronavirus of bel 0800-1351
Terrassen Bioscopen (max. 30 personen) Restaurants / cafés (max. 30 personen) Culturele instellingen (max. 30 personen) Musea Voortgezet onderwijs In het openbaar vervoer is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht. Reis niet onnodig en mijd de spits.
1 juni:
S TA P 2
Praktijklessen en examens MBO vanaf 15 juni. Versoepeling hoger onderwijs wordt onderzocht.
Namens het bestuur NNHF, houdt u aan de richtlijnen.
Evert Pebesma, Voorzitter NNHF.
Richtlijnen buiten schieten vanaf 11 mei Vanaf maandag 11 mei mag er op de buitenaccommodaties van verenigingen weer geschoten worden door iedereen, dus ook iedereen die ouder is dan 18 jaar. De NNHF snapt dat hun leden staan te popelen om weer een pijltje te schieten, maar neem de volgende richtlijnen in acht. Stem af met de gemeente en de eigenaar van het terrein De gemeenten hebben een belangrijke taak in het faciliteren en organiseren van het heropstarten van sport bij de verenigingen. Officieel moet er toestemming zijn van de gemeente om vanaf a.s. maandag 11 mei ook 18+ weer te laten sporten onder voorwaarden van 1,5 meter afstand. In onderstaande link kunt u lezen hoe te handelen voor, tijdens en na het sporten. https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf_protocol_verantwoord-sporten-v3.pdf Hoe te gedragen in het kort.
Dit geldt dus alleen voor de buiten accommodaties. De aanvang van het indoor seizoen zal dus geheel afhangen van de regering en de raadgeving van het RIVM. Clubs die van plan zijn hun jaarlijkse wedstrijd te organiseren raden wij dan ook aan dit te doen onder voorbehoud.